Kategória
Aktuális
Lead kép
terkep

Egymillió fő felett a Rádió 1 hallgatottsága!

Summary

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS- Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint! A Reggeli Show, valamint a Rádió 1 egész napos programja is piacvezető a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban, a most csatlakozó rádiókkal együtt pedig több százezer fővel növekedhet a potenciális hallgatók száma.

terkep
Body

A legfrissebb (február-március-április havi összevont) mérések adatai alapján stabilan egymillió fölött van a Rádió 1 napi hallgatóinak száma. A Rádió 1-nek 1.020.000 fős tábora van nap mint nap a legszórakoztatóbb műsorokkal és az igazi mai slágerekkel. A TNS-Hoffmann Mediameter 5541 fős mintát vett alapul, ezzel a méréssel a piacon a legnagyobb mintaelemszámot produkálja. Ez a hallgatói szám a következő hónapokban előreláthatóan tovább emelkedik majd, Pécs és a Baranya megyei régió négy rádióval már csatlakozott, további hat város pedig hamarosan csatlakozik a Rádió 1 Network hálózatához, több százezer potenciális új rádióhallgatóval.

A Rádió 1 napi hallgatottsága hónapok óta folyamatosan emelkedik, köszönhetően Sebestyén Balázsék reggeli műsorának, az igazi mai slágereknek, a legszórakoztatóbb műsorvezetőknek, és a legnépszerűbb lemezlovasoknak. A Reggeli Show országszerte több ezer embert mozgatott meg a napokban az első Rádió 1-es roadshow keretein belül, és tovább erősítette piacvezető státuszát: országosan a 15-59 és a 18-49-es, magas vásárlóerővel rendelkező korosztályban is az első helyet foglalja el.

r1

r1

A Rádió 1 Budapesten a reggeli műsorsávot követően is megtartja piacvezető pozícióját a magas vásárlóerejű célcsoportokban, köztük a kiemelten fontos 15-59-es korosztályban is.

r1

r1

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy