Kategória
Aktuális
Lead kép
roadshow

Elindult a Rádió 1 Roadshow-ja

Summary

Május 14-én a Rádió 1 ismét autóba ülteti a leghallgatottabb rádiós műsor sztárjait, kamionra pakolja a technikát, és az Opel GRANDLAND X, a MIZO Coffee Selection, és a Bayer Foresto nyakörv támogatásával, újra nekivág az országnak.

roadshow
Body

Minden reggel 6-tól 10-ig élőben találkozhattok Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel, és Vadon Janival, a helyszíneken pedig elképesztő nyeremények, és izgalmas játékok várnak. Városonként 300 ezer forintot nyerhettek!

A Roadshow állomásai: Május 14. Szombathely Fő tér, 15. Zalaegerszeg Dísz tér, 16. Szeged REÖK Palota előtt, 17. Békéscsaba Csaba Center főbejárat, 18. pedig Szolnok Hild János tér.

szponzor

A játékokról: Most próbára teheted ügyességedet, pakold tele az OPEL új crossoverét a nyaralás kellékeivel. A Rádió 1 Roadshow-n, a MIZO Coffee Selection kávéitalok egyikébe is belekortyolhattok, majd vegyétek célba a Mizo Coffee Selection 3 új ízét és ússzátok meg, hogy ellenfeleitek a vízbe dobjanak...

A Rádió 1 Roadshow-ja most először nem csak a kutyás gazdiknak, de a gazdis kutyáknak is szól. Belebújhatsz kutyabundába és a kullancs elleni Foresto nyakörvbe, a kutyatér játszóparkban pedig várnak a fantasztikus nyeremények.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy