Kategória
Aktuális
Lead kép
r1

Ismét nőtt a Rádió 1 hallgatottsága - A Balaton felé is szólnak az Igazi mai slágerek

Summary

Már a Balaton felé, az M7-esen is hallgathatod az Igazi mai slágereket, elindult többek között a székesfehérvári frekvenciánk, melyet a 103.8-on tudsz befogni, a Balatonnál pedig tekerj a 105.7-re!  Július 1-től 22 frekvencián szól a Rádió 1, amely a legfrissebb mérések szerint jelenleg 1 millió 70 ezer hallgatóval a teljes lakosságban országosan a leghallgatottabb kereskedelmi rádió. A hamarosan újonnan csatlakozó két várossal együtt több tízezer potenciális hallgató csatlakozhat a Rádió 1 népes családjához.

r1
Body

Bár a legfrissebb mérési eredmények még nem tartalmazzák a közelmúltban becsatlakozott 10 frekvencia adatait, így is növekedett a Rádió 1 hallgatottsága, 1 millió 70 ezer ember dönt úgy naponta, hogy Sebestyén Balázsék reggeli msorát, az ország legjobb lemezlovasait és az igazi mai slágereket követi a Rádió 1-en. Jelenleg 20, július 1-tl pedig Székesfehérvár és Mosonmagyaróvár csatlakozásával 22 városban és vonzáskörzetükben fogható a Rádió 1 msora.

Budapesten a kereskedelmileg fontos 15-49-es és 15-59-es korcsoportban a Rádió 1 a piacvezetteljes napi hallgatottsagot nézve, lehagyva a többi kereskedelmi rádiót, és a közmédia adóit is.

r1

A hálózatépítés egyébként folytatódik, a Rádió 1 - a hallgatói igényekre reagálva - indulása óta azon dolgozik, hogy minél több helyen elérhetvé váljon, és hamarosan országszerte hallhatóak legyenek Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek is.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy