Kategória
Aktuális
Lead kép
Avalon

Jól sikerült Balázsék vakrandija

Summary

Összehozták a tökéletes romantikus hétvégét Sebestyén Balázsék. A műsorvezetők két hallgatójukat boronálták össze Valentin-napi játékuknak köszönhetően, amelyben szerepet kapott egy luxusautó, egy luxushétvége,  és egy bilincs is...

Body
Lebilincselő Vakrandi

Egy hétig keresték Balázsék az ideális nőt – na nem maguknak, hanem a Rádió 1 Mr. Valentinjének, Andrásnak. A győri férfiért öt hölgy küzdött meg a múlt héten, hogy egy teljes hétvégét tölthessenek el Andrással egy miskolci luxushotelben – azzal a kitétellel, hogy gyakorlatilag a nap 24 órájában egymáshoz vannak bilincselve. A műsorvezetők sikerrel jártak, András és választottja, a csinos Ági ugyanis igencsak közel kerültek egymáshoz a Valentin-napi hétvége során. A nagy kalandról mindketten meséltek Balázséknak, akik ugyan tapintatosan, de mégiscsak kiderítették, bizony több is történt a fiatalok között egy ártatlan flörtnél.

Lebilincselő Vakrandi Avalon

- Úrilány ilyesmiről nem beszél rádióműsorban – mosolygott sejtelmesen Ági, aki azért beavatta a műsorvezetőket és a hallgatókat abba, hogy nagyon hamar megtalálták a közös hangot Mr. Valentinnal. - Szuperül éreztük magunkat, jókat ettünk, ittunk, wellnesseztünk, gokartoztunk, kihasználtuk a hotel adta lehetőségeket. Nagyon gyorsan összemelegedtünk, András kedves, figyelmes volt, csak jókat tudok mesélni róla.

Avalon

A fiatal lány elárulta, akkor is működött közöttük a kémia, amikor kettesben maradtak, ám a részleteket természetesen nem árulta el. Arról azonban beszámolt, hogy valószínűleg nem ért véget a kaland a játék végén. Szavait megerősítette András is, aki nagyon örült, hogy Ágira esett a választása.

Lebilincselo Vakrandi gokart

- Minden nagyon jó volt, remekül éreztük magunkat. Még nem tudjuk, mi lesz belőle, de a kicsengése mindenképpen pozitív – mesélte Balázséknak Mr. Valentin. A páros sikeresen teljesítette a feladatot, végigcsinálták a hétvégét bilincsben, így - egymás társaságán kívül - fejenként 250 ezer forinttal is gazdagabbak lettek.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy