Kategória
Aktuális
Lead kép
r1

Már Békéscsabát is Balázsék ébresztik

Summary

Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1, november 1-je óta Békéscsabán is hallhatóak a legnépszerűbb műsorok és az igazi mai slágerek. Csütörtök reggel Balázsék élő adásban köszöntötték a régi-új hallgatókat.

r1
Body

November 1-je óta újra szól Békéscsabán az igazi Rádió 1, délután a 104.0 MHz-es frekvencián szóló Csaba Rádió is csatlakozott az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiójának hálózatához. A békéscsabaival együtt ma már 25 frekvencián hallhatóak országszerte az igazi mai slágerek és természetesen a legnépszerűbb műsorok, köztük a reggeli műsorsávban a Balázsék is.

Sebestyén Balázsék csütörtök reggel élő adásban köszöntötték régi-új hallgatóikat, és alig néhány óra alatt számtalan üdvözlő üzenetet kaptak a városból azoktól, akik boldogok, hogy újra követhetik kedvenceiket. Természetesen azok a hallgatók sem fognak csalódni, akik a helyi tartalmakra, a már jól megszokott hangokra kíváncsiak. Amellett, hogy az országosan ismert sztárokkal bővült a rádió kínálara, a híreket például, amelyek között megtalálhatóak a legfrissebb környékbeli programajánlók is, továbbra is helyben szerkesztik és tolmácsolják majd a kollégák.

Békéscsabával együtt az elmúlt hetekben három új városban szólalt meg a Rádió  1, így Szombathely és Zalaegerszeg is együtt ébred a legismertebb és legnépszerűbb rádiós műsorvezetőkkel, hallgatja az igazi mai slágereket és követi a legjobb hazai lemezlovasokat is.

A Kantar Hoffmann legfrissebb, július-szeptember közötti időszakra vonatkozó mérési eredményei szerint a 15 év felettiek körében a Rádió 1 napi hallgatóinak száma 1,414 millió fő, ezzel egy év alatt megduplázódott a hálózat hallgatottsága.

Az újonnan csatlakozó három megyeszékhellyel és azok vételkörzetével együtt a hirdetői szempontból kiemelten fontos őszi-téli ünnepi időszakban a hallgatók száma várhatóan meghaladja majd a napi másfél milliót.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy