Kategória
Aktuális
Lead kép
isi

Nem vagyunk mi kispályások II. országos szurkolói pályázat: Nevezz be Te is!

Summary

Lehetsz óvodás vagy iskolás, alkoss csapatot, pályázz, szurkolj és nyerj értékes ajándékokat! Buzdítsuk együtt a vizes világbajnokság hazai sztárjait! A Király Nóra által alapított Összefogás XI. Sportegyesület együttműködve a 17. FINA Világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft-vel szeretné emlékezetessé tenni, hogy idén országunk ad otthont a Világbajnokságnak.

isi
Body

Ha szerettek rajzolni és munkátokkal még ajándékokat is nyernétek, akkor itt az alkalom! Nevezzétek rajzotokat a Nem vagyunk mi kispályások szurkolói vetélkedőre, a maximum 10 fős csapatotok nevében és a legjobb 25 nevező részt vehet az Újbudai Vízimajális alkalmával megrendezésre kerülő szurkolói pályázaton. Nincs megkötött technika, sem eszköz! A határt csak a fantáziátok jelenti, viszont a rajzok témája az legyen, hogy Ti hogyan szurkoltok majd a Vizes Világbajnokságon a hazai sportolóknak.

isi

A pályázat célja, hogy a gyermekek rajzos, fotós, videós formában bemutassák, miként buzdítják a versenyzőket az újabb magyar sikerek és érmek reményében. A legjobb pályaművek kiválasztása nehéz, ám rendkívül nemes feladat. Felkérték pl. Vastag Csabát is, hogy segítsen kiválasztani a gyermekek legjobb alkotásait, és csatlakozzon szakmai zsűrihez!

A csapatok 2017. április 28-ig küldhetik be alkotásaikat, melyeket folyamatosan töltenek fel az internetes adatbázisba, amelyhez csak néhány munkatársnak és a zsűritagoknak lesz hozzáférési lehetősége, és az interneten keresztül szavazhatnak a legjobbakra.

A zsűri feladata kiválasztani a legjobb 25 pályázatot, ezáltal a csapatok az értékes nyereményeken túl automatikusan részvételt nyernek az Újbudai Vízimajálisra.

Ráadásul igazi sztárzsűri állt össze, az ítészek pedig már nagyon várják, hogy kategóriánként értékelhessék a beküldött alkotásokat.

isi

A népszerű gárda - Caramel, Katus Attila, Kemény Dénes, Peller Mariann, Vujity Tvrtko - nagy erőkkel dolgozik azon, hogy online kiválasszák a legjobb 25 pályaművet.

Caramel elárulta, szülőként nehéz lesz objektíven pontozni a gyermekek pályaműveit, hiszen biztosan mindegyik elnyeri a tetszését.

- Nagyon örülök, hogy felkértek a gyermekek pályázatainak zsűrizésére. Édesapaként nem lesz könnyű feladatom, hiszen biztosan mindegyik beküldött rajz, kisfilm vagy koreográfia tetszeni fog, de igyekszem a legjobbakat kiválasztani. Tavaly lelkesen szurkoltam a magyar labdarúgó-válogatottnak az Európa-bajnokságban, idén ugyanazzal a buzgalommal szorítok sportolóinknak a Vizes VB-n is. Úgy vélem, hogy nagyon jól fog esni nekik, hogy nemcsak mi felnőttek, hanem a gyerekek egyaránt drukkolnak a minél jobb helyezésekért, ez a pályázat pedig éppen ezért olyan sikeres. Hajrá, szurkoljunk együtt!

Katus Attila sportemberként buzdítja a gyerekeket, nevezzenek, és drukkoljanak magyar büszkeségeinknek.

- Rendkívül jó érzés, hogy megkaptam ezt a nemes feladatot, és zsűrizhetem a gyermekek beküldött pályázatait. Sportember létemre mindig figyelemmel kísérem a nagyobb versenyeket, ezúttal is így lesz, júliusban a tévéből és személyesen is fogok szurkolni a magyar versenyzőknek. Tudom, milyen érzés, amikor a tömeg izgul értem, és a végén a nyakamba ugranak a jó helyezés miatt. Buzdítom a gyerekeket, hogy nevezzenek, hiszen a mozgás összeköt minket, a közös cél érdekében "rághatjuk a körmünket", arról nem beszélve, hogy hatalmas élményt és energiát ad a közös szurkolás.

Király Nóra, az egyesület alapítója így nyilatkozott:

- A pályázaton óvodás és iskolás gyermekek legfeljebb tízfős csapatai, maximum két és fél perces kisfilmben és/vagy rajzokban, versekkel, táncos koreográfiával mutathatják be, hogyan szurkolnának a magyaroknak a Vizes Világbajnokságon. Meggyőződésem, hogy minél korábban szerettetjük meg a sportot a gyerekekkel, annál nagyobb eséllyel épül be majd az életükbe a rendszeres testmozgás, ami az egészséges élet elengedhetetlen része.

A szervezők április 28-ig várják a pályázatokat a nemkispalyas@gmail.com e-mail címre.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy