Kategória
Aktuális
Lead kép
top500

Összeállt az ország legnagyobb zenei toplistája, jön a Top 500

Summary

A Rádió 1 bemutatja Magyarország ötszáz legkedveltebb dalát! Több ezer közönségszavazat alapján állt össze az a sokszínű és monumentális slágerlista, amelyet péntek déltől vasárnapig estig követhetnek majd a hallgatók.

top500
Body

Péntek délben indul a Rádió 1 monumentális slágerlistája, a Top 500, amelyben a rádióhallgatók szavazhatták meg, melyik a kedvenc daluk az elmúlt évtizedekből. Több héten át, több ezer szavazat érkezett be smsben, telefonon, e-mailben vagy a Facebookon keresztül. Ezekből állt össze végül Magyarország legváltozatosabb ötszázas listája, amely ezen a hétvégén hallható a Rádió 1-en.

- Péntek déltől vasárnap este nyolcig lejátsszuk a hallgatók ötszáz kedvenc dalát. Hogy melyik dal lett a hazai közönség kedvence, vasárnap este kiderül - mondta el Bazsa Péter, a Rádió 1 zenei igazgatója. – A kínálat nagyon színes, olyan előadók is megszólalnak majd, amelyeket még soha ezelőtt nem játszottunk, és olyan dalok is  felbukkannak, amelyeket már régóta egyetlen rádióban sem lehet  hallani.

Igazi szélsőségekre, nagy meglepetésekre is számíthatnak a hallgatók péntek déltől, a zenei változatosság pedig garantált. Ezen a hétvégén nem lesz ismétlés, vasárnap este pedig kiderül, melyik dalra szavaztak a legtöbben, ki a hazai közönség abszolút kedvence.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy