Kategória
Aktuális
Lead kép
valentin

A Rádió 1 bemutatja a Reggeli Show Valentin napi vakrandiját!

Summary

Közeledik az év legboldogabb napja... A Rádió 1 bemutatja a Reggeli Show Valentin napi vakrandiját! Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a következő két hétben összehozza az álompárt egy igazi vakrandin….

valentin
Body

Szeretnél te is részt venni a Valentin napi játékban?

Február 6. és 17. között várjuk olyan fiúk és lányok jelentkezését, akik szívesen elmennének egy Valentin napi vakrandira, egy hétvégére február 17-19-ig. A Reggeli Show műsorvezetői február 10-én választják ki azt a szerencsés fiút, aki tuti ott lehet az álomrandin, ezután már csak lányok jelentkezését várják, hogy “megküzdjenek” a fiúért.

Hétfőn reggel már kiderült, hogy a 27 éves Attila keresi a párját. A nyertes pár férfi tagját Balázsék választották ki a jelentkezők közül, akinek a hét minden napján egy-egy hölgyet mutatnak be....

val

Február 17-én pedig minden eldől: ekkor derül ki, ki lesz a lányok közül a befutó. A pár az Avalon parkba utazik Miskolctapolcára, egy Renault Scenic-el, ahol egy Smuck briliáns gyűrű várja őket, továbbá ajándékba kapnak egy Szkagen karóra szettet a Szekszárdi Barsi óraszalontól, illetve egy doboz narancsos ízű trüffel Chocco Garden pralinét és egy csokor virágot! 

A randi után pedig a Reggeli Show-ban mesélik el élményeiket!

choco
A narancs-trüffeles ízű Chocco Garden praliné, mely pár napja a NoSalty független 
terméktesztjén is első helyezést ért el.

Így jelentkezhetsz a játékra:

Küldj a valentin@radio1.hu-ra egy rövid bemutatkozást fényképpel, telefonszámmal és várd, hogy a Reggeli Show sztárjai téged válasszanak ki a vakrandira.

Minden adásba kerülő lány egy Choco Garden csokoládét és virágot kap ajándékba.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy