Kategória
Aktuális
Lead kép
dj

A Rádió 1 DJ-i a leghallgatottabbak országszerte

Summary

Verhetetlenek a Rádió 1 lemezlovasai – derült ki a Kantar-Hoffmann első negyedévre vonatkozó rádiós hallgatottsági felméréséből. Esténként az ország legjobb DJ-i pörgetik a lemezeket a Rádió 1 stúdiójában, a 15 éven felüli hallgatók többsége pedig velük tart országszerte.

 

dj
Body

Az ország legjobb lemezlovasai dolgoznak a Rádió 1-nél, ez eddig sem volt titok, mindannyian a zenei élet népszerű és meghatározó szereplői. A Disco’sHit (Bárány Attila, Hamvai P.G. és DJ Junior) és a DJ Factory (Metzker Viktória, Lotfi Begi, Bricklake, a Loving Arms, Newik, Andro, Purebeat és Revolution) csapata a legnagyobb rendezvények, legismertebb és leglátogatottabb fesztiválok és a legmenőbb szórakozóhelyek állandó vendégei országszerte, hetente tízezreket szórakoztatnak zenéjükkel. A Kantar-Hoffmann 2018. első negyedévi hallgatottsági adatai őket – és a Rádió 1-et - igazolják, a mérésből kiderült, 20.00 és 24.00 óra között a 15 év felettiek többsége országszerte őket hallgatja.

dj

Az adatokból az is kiderült, hogy a Rádió 1 lemezlovasainak hallgatottsága a hét minden napján meghaladja a Music Fm hallgatói számát. Vannak olyan időszakok, amikor háromszor annyi hallgató tart a Discos’sHittel és a DJ Factory-vel, mint a konkurens adó párhuzamosan futó műsorával, hétköznap és hétvégén egyaránt piacvezető a Rádió 1 esti műsorsávja.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy