Kategória
Aktuális
Lead kép
r1

A Rádió 1 és a Reggeli Show a rádiós piaci változások nyertese

Summary

Tarol a Rádió 1 és a Reggeli Show. Sebestyén Balázsék ébresztik a hazai rádióhallgatók legnagyobb részét, a főbb kereskedelmi célcsoportokban országosan és Budapesten is az első helyen vannak. A Rádió 1 Network népszerűsége a nappali és esti műsorsávban is töretlen, összhallgatottsága a legújabb mérési eredmények alapján elérte a napi 966.000 főt.

Body

A TNS-Hoffmann – Mediameter 2017 január és március közötti időszakának rádiós kutatási adataiból kiderül, hogy a Rádió 1 Network hallgatottsága elérte a napi 966.000 főt, mindemellett Budapesten a 15-59-es korosztályban is ez a leghallgatottabb csatorna.

A Reggeli Show Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel országosan és Budapesten a 15-59 évesek között, valamint a magas vásárlóerővel rendelkező 18-49 ABC1 státuszúak körében is megelőzi az országos és a budapesti adókat.

gr

A Reggeli Show a magas vásárlóerejű 18-49 célcsoportban megelőzte az országos adókat.

gr

Budapesten a kereskedelmileg fontos 15-59 korosztályban is piacvezető a Rádió 1.

gr

A Reggeli Show-t Budapesten a 15-59-es korcsoportban közel dupla annyian hallgatják, mint a második helyen lévő Sláger FM-et, a Music FM reggeli műsora pedig a Rádió 1 hallgatottságának harmada.

gr

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy