Kategória
Aktuális
Lead kép
100

Százezret érhet egy igazi mai sláger a Rádió 1-en

Summary

Egyetlen dal most 100.000 forintot érhet a Rádió 1-en! Február 5-től figyeld a Rádió 1 műsorvezetőit, és a felhívásra hívd a 06-20-3-111-111-es számot. A szerencsés tizedik hallgatónk miután helyesen elmondja szlogenünket – Rádió 1 csak igazi mai sláger megy -  esélyt kap arra, hogy akár 100.000 forintot nyerjen.

100
Body

Három lehetőség áll rendelkezésére, ha az első, a legrövidebb dalrészletből sikerül kitalálni a felvétel címét és a szám előadóját, máris vihető a legnagyobb összeg. Ezután még két próbálkozás marad, hosszabb dalrészlettel!

A megnyerhető összegek:

-1 részlet: 100 000 Ft (legrövidebb dal részlet)

-2 részlet: 50 000 Ft (közepes hosszúságú dalrészlet)

-3 részlet: 10 000 Ft (leghosszabb dalrészlet)

A játékról bővebben:

Februárban a szerencsés játékosok naponta többször akár 100.000 forintot is nyerhetnek, ennyit érhet ugyanis egy igazi mai sláger a Rádió 1 hálózatában. Az adásba kerülő játékosaink számára először a legrövidebb hosszúságú dalrészletet mutatjuk be. Amennyiben a játékos a rövid dalrészlet után nem tudja megnevezni a dal pontos előadóját és a dal címét akkor következik a közepes hosszúságú dalrészletet, majd ha ezután sem találja ki a dal címét és előadóját akkor a leghosszabb időtartamú dalrészletet hallhatjátok.

Kizárólag egy előadót és dal címet nevezhettek meg, a dal címe és előadója megnevezése után a játék véget ér.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy