Kategória
Aktuális
Lead kép
r1

Szegeden is szól a Rádió 1!

Summary

Már a szegediek is hallhatják Sebestyén Balázsékat, az igazi mai slágereket, és a legismertebb hazai lemezlovasokat is. A csongrádi megyeszékhelyen az FM 87,9 Mhz-es frekvencián szól majd a Rádió 1.

Rádió 1 Szeged - FM 87.9
Body

Sokan érdeklődtek Csongrád megyéből az elmúlt hónapokban, de végre örülhetnek a szegediek: mostantól ők  is hallhatják reggelente az éterben Sebestyén Balázsékat! 2016-os újra indulásakor az volt a Rádió 1 célja, hogy hamarosan az ország összes megyeszékhelyén elérhetőek legyenek az igazi mai slágerek és a legnépszerűbb rádiós műsorvezetők is, így Szeged minden szempontból kiemelt fontosságú város. A Radio Plus Kft. és az Európa Rádió Kft. hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be az NMHH Médiatanácsához, amelyet a testület elfogadott, így mostantól a szegedieknek sem kell nélkülözniük kedvenceiket, ezentúl a Rádió 1 az FM 87,9-es frekvencián szól majd.

A vidéki hallgatók elégedettségéhez azonban fontos, hogy az országosan ismert sztárokon és az igazi mai slágereken túl helyi információkhoz is jussanak, ezt természetesen az összes többi, már hálózatba kapcsolódott városhoz hasonlóan a szegediek is megkapják majd. Helyi híreket, programajánlót és információkat hallhatnak reggelente fél óránként, nap közben, 10.00 órától pedig óránként, hogy mindenről értesüljenek, ami a városban és vonzáskörzetében történik. Szegeddel együtt jelenleg 26 városban szól a Rádió 1, mindenhol kiemelt figyelmet fordítva a helyi hallgatók igényeire.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy