Kategória
Aktuális
Lead kép
r1

További tíz várossal bővül a Rádió 1 hálózata!

Tags
Summary

Hamarosan még többen hallhatják az éterben Magyarország kedvenc rádiós műsorvezetőit, Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit, Vadon Janit és Cookyt, valamint a legnépszerűbb hazai lemezlovasokat és az igazi mai slágereket. Tíz város, köztük négy megyeszékhely csatlakozik a Rádió 1 hálózatához, így nemsokára Pécs és a Baranya megyei régió, Komló, Villány és Mohács, Debrecen, Sopron, Eger, Salgótarján és környéke, valamint a Tisza-tó - Tiszafüred és Abádszalók lakói is együtt kezdhetik és tölthetik a napot kedvenceikkel.

r1
Body

Több, mint félmillió potenciális hallgató csatlakozik hamarosan a tíz új várossal együtt a Rádió 1 Networkhöz. Heteken belül négy megyeszékhely – Pécs, Debrecen, Eger és Salgótarján – mellett Sopron, Komló, Villány, Mohács, Tiszafüred, Abádszalók és környékének lakói is élőben, az éterben találkozhatnak újra kedvenceikkel: a Reggeli Show sztárjaival, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel, Vadon Janival, valamint Cookyval, Györke Attilával, Király Tamással, Kovács Ákossal, a Disco’s Hit és a DJ Factory népszerű lemezlovasaival. A Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság Médiatanácsa a napokban jóváhagyta a csatlakozási kérelmeket, így most már biztos, a felsorolt városokban és vonzáskörzetükben újra hallhatóak lesznek majd Sebestyén Balázsék ugyanúgy, ahogy a Rádió 1 több népszerű műsora és műsorvezetője is.

r1

- A hallgatói igényekre reagálva tavaly nyári indulás óta dolgozunk azon, hogy minél több helyen elérhetőek legyenek a műsoraink és az igazi mai slágerek. A Reggeli Show csatlakozásával ez az igény tovább erősödött, így örömmel vettük azoknak a rádióknak a jelentkezését, akik most csatlakoznak a hálózatunkhoz. Ezek az adók is folyamatosan vizsgálták a helyi igényeket, a kutatásaik alapján a hallgatóik nagyra értékelik a helyi hír- és információs szerepvállalásukat, ugyanakkor igénylik az országosan ismert sztárokat és a korábban megkedvelt szórakoztató műsorokat is. A TNS-Hoffmann Mediameter legfrissebb adatai alapján jelenleg napi 966 ezer ember hallgat bennünket, ez a szám eddig is hónapról hónapra növekedett, hamarosan pedig több, mint félmillió új rádióhallgató csatlakozhat a Rádió 1 családjához, és hallgathatja a legnépszerűbb reggeli, délutáni és esti műsorainkat – mondta Bakai Mátyás, a Rádió 1-et üzemeltető Rádió Plus Kft. ügyvezető igazgatója.

A frekvenciák 2017 nyarától: 

Budapest - FM 96.4
Debrecen - FM 95.0
Miskolc - FM 96.3
Pécs - FM 90.6
Győr - FM 103.1
Nyíregyháza - FM 91.1
Eger - FM 101.3
Szekszárd - FM 91.1
Salgótarján - FM 100.4
Balaton - FM 105.7
Sopron - FM 94.1
Villány - FM 100.9 
Mohács - FM 93.8
Komló - FM 99.4
Dunaföldvár - FM 106.5
Paks - FM 107.5
Baja - FM 94.3
Heves - FM 93.7
Abádszalók - FM 89.2
Tiszafüred - FM 88.7

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy