Kategória
Aktuális
Lead kép
r1

Újabb hallgatottsági rekord a Rádió 1-nél

Summary

Fordulópont a rádiós piacon: újabb kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1. A 15-59-es korosztályban országosan a hallgatottsági lista élén áll a legnagyobb kereskedelmi rádió, a legfrissebb mérések szerint a hallgatók száma mára napi 1.346.000 főre emelkedett.

r1
Body

Folyamatosan emelkedik a Rádió1 hallgatottsága a Kantar Hoffmann legújabb, 2017.június-július-augusztusi mérése szerint. Az ország legnagyobb kereskedelmi rádióját ma már 1 millió 364 ezer ember hallgatja nap mint nap, ennyien tartanak a legszórakoztatóbb műsorokkal. Balázsék reggeli műsorát követően délután 5-ig az igazi mai slágerek hallhatók, majd Cooky, az egyik legnépszerűbb rádiós műsora következik, este 8-tól a Disco’s Hit csapata (Bárány Attila, DJ. Junior és Hamvai PG), 10 órától pedig a DJ Factory lemezlovasai – Metzker Viktória, Lotfi Begi, Bricklake, a Loving Arms, Newick, Purebeat, Andro, Revolution és Droplex – szórakoztatják a hallgatókat.

A jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében elérhető Rádió 1 a legfrissebb adatok alapján országosan a 15-59 évesek körében is átvette a piacvezető pozíciót.

r1

Eddigi stabil elsőségét megtartotta a 15-49-es korcsoportban is, a fiatal felnőtt generáció legnagyobb kedvence továbbra is a Rádió 1.

r1

A 18-49 évesek között az ABC1, vagyis a magas vásárlóerővel rendelkező hallgatók körében szintén a Rádió 1 vezeti a hallgatottsági listát.

r1

Budapesten is a Rádió 1 a hallgatók kedvence, a teljes mért népesség szerint is a lista élén áll, megelőzve a Sláger FM-et és a Kossuth Rádiót.

r1

A fővárosban a 15-59 éves rádióhallgatók körében is a Rádió 1 a legnépszerűbb adó, maga mögé utasítja a Sláger FM-et, a Music Fm-et és a Petőfi Rádiót.

r1

A Rádió 1 hálózata hamarosan új tagokkal bővül, az NMHH döntésétől függően a közeljövőben Zalaegerszegen és Szombathelyen is megszólalhatnak az igazi, mai slágerek.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy