Kategória
Program
Lead kép
bs

The Chainsmokers, Martin Garrix és sokan mások a Balaton Sound-on!

Summary

A Rádió 1 2018-ban is ott lesz a Balaton Sound-on! A line-up ezúttal is szenzációs lesz, csütörtök délelőtt Balázsék bejelentették az első fellépőket!

Video
bs
Body

Akik már biztos, hogy zenélnek jövőre Zamárdiban:

The Chainsmokers

Martin Garrix

DJ Snake

David Guetta

Dimitri Vegas & Like Mike

Ty Dolla Sign

W & W

Timmy Trumpet

Jonas Blue

Nervo

bs

A fellépőkről:

Ugye még emlékeztek Martin Garrix váratlan felbukkanására a Rádió 1 Stage-en 2016-ban? A holland szupersztár, a világ legjobb lemezlovasa, generációjának legnagyobb tehetsége visszatér kedvenc fesztiválunkra. Garrix másfél évvel ezelőtt a nagyszínpados fellépése után spontán a Rádió 1 színpadán közel másfél órás back to back szettet nyomott Lotfi Begivel, a Rádió 1 esti műsorának a DJ Factory-nak a lemezlovasával. Ezt az emléket, bulit soha nem felejtjük el! Jön a francia DJ Snake, aki sokak számára a gigasláger Lean On társszerzőjeként lehet ismerős, de ezen kívül is a francia elektronikus zenei élet meghatározó alakja.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikertörténete az amerikai The Chainsmokers elektropop-duóé: első lemezük egyből az első helyen nyitott a Billboard listáján, nyertek már Grammy-t is, Closer című dalukat pedig több mint egymilliárdszor streamelték Spotify-on.  Ők is fellépnek Zamárdiban, akár csak a világ egyik legismertebb DJ-producere a Grammy-díjas David Guetta, akinek nevéhez számtalan klubsláger kötődik, legfrissebb albuma 2018-ban érkezik. 

bs

A DJ Mag TOP DJ-it összesítő lista állandó dobogósai Dimitri Vegas & Like Mike, a belga DJ-producer páros megkerülhetetlen szereplői az elektronikus tánczenei életnek és a Sound-nak.
A dance-EDM irányból a friss tehetség, Jonas Blue is érkezik.
Ausztrália leghíresebb DJ-producerei is képviselik magukat, a hölgy testvérpár Nervo és Timmy Trumpet személyében. A hip-hop, R&B vonalat erősíti az amerikai szupersztár Ty Dolla $ign, a holland élvonalból pedig a W&W tér vissza Zamárdiba. 

Találkozzunk 2018-ban a Balaton Sound-on, július 4-8-ig. Csütörtök délben indul a 72 órás Early Bird jegyakció, ne maradj le!

A most induló jegyvásárlással egyidőben már a szolgáltatások is elérhetők. A szervezők az early bird akció keretében kedvezményes, 2 fős all inclusive csomagokkal is készülnek, benne 5 napos bérletek szállással és transfer szolgáltatással. Három ilyen csomagból – Sunset, Sunrise és Beach - lehet választani. A hagyományos kemping mellett a Beach kempingben telepített szállások állnak rendelkezésre emellett a Karaván kempnigben lehet érkezni saját lakókocsikkal, illetve itt található majd a Flexotel Village és Podpads Village is. És idén is lesz transzfer: Siófokról és Balatonföldvárról indulnak majd buszok a Balaton Soundra.

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy