Kategória
Program
Lead kép
futi

Generali Runner's World Run: Hivatalosan is megnyitja a 2017-es futószezont a Runner’s World Magazin

Summary

Idén is a Balaton egyik legszebb helyén, Balatonfüreden rendezik meg a Generali Runner’s World Run-t, ahol kényelmes és biztonságos körülmények között teljesíthetjük az általunk választott távot. Április 23-án a Runner’s World magazin, a MARATONMAN és a GENERALI csapata megnyitja a futószezont! Tarts velünk!

futi
Body

Érdemes még ma nevezni, mert április 12-én zárul az online regisztráció, és ezt követően már csak személyes nevezésre lesz lehetőség a MARATONMAN ÓBUDA-ban található versenyirodában.

A Tagore sétányon a rövidtáv kedvelői 6,5 km-es szakaszon indulhatnak, a hosszabb távú versenyeket - 10 km, a félmaraton és a maraton – szintén a városban rendezik meg, de minden egyes távnál fő szempont, hogy mindenképp érintse Balatonfüred legszebb részét: a Tagore sétányt és a Vitorlás teret, valamint a futók találkozhassanak a szurkoló családtagokkal, barátokkal és ne kelljen autókat kerülgetniük futás közben.

A nevezőket közel 10.000 forint értékű ajándékcsomag várja a rajtnál, benne egy ASICS technikai pólóval. A maratoni és félmaratoni távot szintidőn belül teljesítők között wellness hétvégét sorsolnak ki.

futi

Fontos infók a versenyközpontról és parkolásról:

A balatonfüredi Vitorlás téren találod a versenyközpontot, a rajtzónát és a célterületet. Itt állnak majd az öltöző sátrak és a mobilvécék is. A helyszínen a Hang On Produkció (Debreceni Attila&Toldi Tamás) kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat.
A Huray utcában  (a Füred áruházzal szemben, a volt piac területén) ingyen parkolhatsz, ha az első 300 autós között érkezel. Az utca továbbra is fizetős terület. Innen körülbelül 5 percet kell sétálnod a versenyközpontig.

futi

 A verseny részletei: http://futas.maratonman.hu/rwr-rendezvenyinfo/

A verseny Facebook oldala: https://www.facebook.com/MaratonmanFutofesztivalok

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy