Kategória
Program
Lead kép
rs

Jön a Rádió 1 Roadshow-ja: kitelepülnek a Reggeli Show sztárjai

Summary

Sebestyén Balázsék nekivágnak az országnak. A Reggeli Show műsorvezetői hamarosan útra kelnek, hogy végre újra személyesen találkozzanak a  pécsi, nyíregyházi, miskolci, győri, szekszárdi és a fővárosi hallgatókkal is.

roadshow
Body

Több, mint ezer kilométer, öt város az ország különböző pontjain: így néz ki Sebestyén Balázsék országjáró Rádió 1-es roadshowja 2017 tavaszán. A Reggeli Show népszerű műsorvezetői évek óta látogatnak el az ország különböző városaiba, hogy élőben, a rajongók és hallgatók körében vezessenek műsort 1-1  helyszínen. Jövő hétfőn Nyíregyháza, kedden Miskolc, szerdán Győr, csütörtökön Szekszárd, pénteken pedig Budapest ad otthont a Rádió 1 Reggeli Showjának.

- Nagyon várjuk már, hogy ezekről a helyszínekről jelentkezhessünk! Szeretjük a kitelepüléseket, ahol végre nem csak smsben, üzenetben, hanem személyesen is találkozhatunk a hallgatókkal. A műsor ilyenkor mindig interaktív, bevonjuk őket is, beszélgetünk velük. Mindenhová hatalmas örömmel megyünk, sok jó élményt szereztünk már az évek alatt  – mondta Sebestyén Balázs. –Idén is várunk mindenkit, akinek van kedve kijönni személyesen is, nagyon sok nyereményünk lesz, és biztos, hogy remek lesz a hangulat minden reggel!

Ugyan nem a roadshow hivatalos részeként, de Balázsék már a héten megkezdik az országjárást: csütörtökön a frissen csatlakozó pécsi Rádió 1 stúdiójából vezetnek majd műsort, oda is várják szeretettel mindazokat, akiknek hiányoztak az elmúlt hónapokban, és akik örülnek, hogy újra a Reggeli Showra ébredhetnek. 

 A helyszínek: 

Május 22. Nyíregyháza, Kossuth tér

Május 23. Miskolc, Szent István tér

Május 24. Győr, Megyeháza tér

Május 25. Szekszárd, Garay tér

Május 26. Budapest, Erzsébet tér 

Oszd meg ezt a cikket!

Élő adás

Most szól
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy
Következő szám
Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy